Skabeloner til Halloween græskar

skabeloner til græskar

Skabeloner til udskæring af Halloween græskar.

Halloween er lige rundt om hjørnet og på landets gader og stræder, er man begyndt at lade op til kampen om vejens flotteste og mest uhyggelige græskar.

Traditionen med at skære uhyggelige græskar er de seneste år vokset i de danske hjem. Det er gået hen og er blevet en fast aktivitet, der hvert år på samme tid giver anledning til masser af hygge og samvær med familien i weekenderne op til Halloween.

Udover det gode samvær med børnene er der også gået lidt konkurrence i det. Over hele landet kæmper naboer om at lave de flotteste og mest uhyggelige græskar på vejen. Men dette kan godt være lidt af en udfordring, da kunsten at skære græskar i fri fantasi ikke altid er helt nemt.

Vi vil derfor gerne give dig, et lille forspring ved at du kan benytte en af vores skabeloner til græskar, du finder her på siden.

Græskar skabeloner

Herunder finder du lidt forskellige skabeloner til udskæring af græskar. Du kan downloade dem ved at klikke på knappen under hver billede.

Skabelonerne fylder et stykke A4 ark papir. Har du et større eller mindre græskar, kan du tilpasse din udskriftstørrelse eller papirstørrelse, når du printer skabelonen ud.

Når du har printet den rigtige størrelse til dit græskar, sætter du skabelonen fast på dit græskar med tape og bruger skabelonens kanter til at skære efter.

Skabelon 1

græskar skabelon

Skabelon 2

udskærings skabelon til græskar

Skabelon 3

skabelon til at skære græskar

Skabelon 4

halloween græskar udskæring
græskar-skabelon

Skabelon 6

udskæring til græskar

Skabelon 7

spøgelse til græskar

Skabelon 8

udskæring til græskar

Skabelon 9

skelet til græskar

Skabelon 10

græskar ulv
Tidligere artikelFind 12 fejl
Næste artikelHalloween guirlande