Hvem kravler hurtigst igennem et stykke papir?

Hvem kravler først igennem et papir eller en avis

Hvem kravler hurtigst igennem et stykke papir, er en sjov konkurrence aktivitet, der kan bruges til børnefødselsdag, til en skoleklasse eller som selskabsleg, når mor eller far holder fest.

I skal minimum være to deltagere, men legen bliver meget sjovere, hvis i er så mange deltagere, at der kan laves 2 eller flere hold.

Det gælder nemlig om at samarbejde og at bruge alle hjerneceller for at løse denne opgave.

Fremgangsmåde

Hvert hold får udleveret et A4 ark papir. Vil man gøre opgave endnu sværere, kan man udlevere et stykke A5 papir. Vil man gøre opgaven rigtig let, kan man udlevere en avis.

Nu gælder det om at være det første hold, der kravler igennem papiret. Dvs. man skal have lavet et hul i papiret og kravle igennem midten uden at kanten på papiret går i stykker.

Der skal virkelig tænkes, rives og samarbejdes for at løse denne opgave, for man må kun bruge sine hænder til at lave hul med. Sakse, knive og andre redskaber er forbudt at bruge.

Sørg for at have rigeligt med papir. Det plejer nemlig at tage mange forsøg, før det lykkes for deltagerne at regne den ud og komme igennem papiret uden at ødelægge det.

Herunder kan du se løsningen:

På billedet herunder ses den rigtige løsning lavet med et A4 ark. Antal gange der skal rives, kan sagtens ændres. Det ændrer bare på hullets færdige størrelse.

Man skal starte med at folde arket.

Riv først de sorte streger. Riv derefter de røde streger.

løsning til kravl igennem papir

Tidligere artikelRegn og mal en bil
Næste artikelRegnbue brød