Kortspillet Fisk

kortspillet Fisk

Kortspillet fisk er et rigtig hyggeligt spil og super nemt at lære, så selv de yngste kan være med. Det spilles med et helt almindelig sæt spillekort, hvor jokere sorteres fra.

Antal spillere: 2-6.

Spilleregler til Fisk:

Alle spillere får hver 7 kort (5 kort, hvis I spiller 4, 5 eller 6). Resten spredes ud på bordet med bagsiden opad og fungerer som “søen”.

På tur skiftes man til at spørge sine modstandere, om kort for at kunne lave stik. Man kan eksempelvis spørge efter 2’ere. Har personen nogle 2’ere skal disse afleveres til spørgeren. Har personen ikke nogle 2’ere skal denne sige fisk og spørgeren skal trække et kort fra “søen”.

Nu gælder det om at få så mange stik som muligt for at vinde. Man får stik når man har 4 ens kort (fx. 6’ere eller 10’ere). Når du får stik, skal du ligge det ned på bordet med billedsiden opad.

Turen går med uret rundt og der skiftes tur uanset om der fiskes eller ej.

Det er ikke tilladt at spørge efter kort man ikke selv har, og man skal aflevere de kort der bliver spurgt om. Man må altså ikke lyve, da det vil være snyd.

Gør Fisk lidt sjovere for børnene.

Kortspillet Fisk findes i en flot og farverig version, der helt sikkert vil gøre spillet meget mere indbydende og sjovt for de mindste børn.

Tidligere artikelSmørklat
Næste artikelDen flyvende tepose.