Skattejagt i skoven

skattejagt skoven

Skattejagt i skoven er en sjov aktivitet for børn, hvor de kommer ud i naturen og får en masse frisk luft, og får set en masse.

Skattejagten kan leges på mange forskellige måder, og du bestemmer selv om der skal være en præmie.

Du kan længere nede på denne side finde og printe vores skattekort til skattejagt i skoven.

Hvad går det ud på?

Skattejagten i skoven går ud på at finde dyr, insekter og andre ting fra naturen på en god gåtur igennem skoven. De ting, der skal findes, har vi indsat på skattekortet, du finder lidt længere nede på denne side.

Print skattekortet ud, og giv et til hvert barn, eller del børnene op i grupper hvis der er mange. På skattekortet er der små felter, hvor børnene kan krydse af. hver gang de har fundet det viste dyr eller ting.

Forslag til skattejagten.

Skattejagt med præmier

Som nævnt tidligere er der mange måder, denne aktivitet kan udføres på. Ønsker du at uddele gevinster for flest fundne ting, kan du eventuelt give hver ting på skattekortet forskellige point, i forhold til hvor svære, at tingene er at finde.

For at undgå snyd kan du bede børnene om at tage billeder med deres telefon som bevis. På denne måde undgår du uro og splid i gruppen af børn, hvis de ikke tror på hinanden. Vi anbefaler, at du sørger for præmier til alle børnene. Nogle kan så bare være lidt større end andre.

Natur bingo / banko

Afhængig af årstiden kan det være svært at finde alle dyr, insekter og ting. Hvis dette er tilfældet, kan du ændre skattekortet til en bankoplade, hvor det i stedet går ud på at udfylde en eller flere rækker på skattekortet.

Du kan også lave dine helt egne regler. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Hent og print skattekortet.

Ved at klikke på knappen herunder kan du printe vores skattekort til skattejagt i skoven. Kortet passer til et stykke A4 ark.

Vis os din skattejagt.

Har du prøvet denne skattejagt, må du meget gerne dele billeder fra jagten i kommentarene herunder. Det vil glæde både os og andre brugere af Aktiviteter for børn.

Tidligere artikel10 Spiderman perlemønstre
Næste artikelLav en Flip Flapper