Baby legetøj

Er du på udkig efter fantastisk legetøj, der kan pifte din babys legetid op? Så behøver du ikke lede længere!

Uanset om din baby lige er begyndt med sensoriske aktiviteter eller har taget sine færdigheder til det næste niveau, kan du i denne kategori finde noget af det bedste baby legetøj på markedet.

Gør dig klar til timevis af sjov, med vores udvalg af stimulerende og engagerende legetøj, der giver uendelige muligheder for fantasifuld leg, der vil hjælpe med din lille babys udvikling.

Kig kategorien i gennem og find ud af, hvilket babylegetøj der bør stå øverst på din indkøbsliste.

Aktivitetskuber

Aktivitetskuber til babyer er blevet et populært valg af legetøj til babyer i de seneste år, da de har lang liste af fordele. Ikke alene holder en aktivitetskube dit lille barn beskæftiget i timevis, men de fleste modeller leveres også med sensoriske komponenter, der giver dem mulighed for at udforske forskellige teksturer og øve sig i problemløsning. Ved at give dit lille barn uendelige muligheder for at lære gennem udforskning alene eller med dig som guide, giver disse aktivitetsterninger en fantastisk måde, hvorpå din baby kan udforske sin verden i et sikkert miljø og begynde sin rejse med at træne sin finmotorik Så gør dig klar - det er tid til at vælge et spændende nyt legetøj til din baby, der er fuld af lærerig sjov, som han eller hun ikke vil have lyst til at lægge fra sig.

Aktivitetstæpper

Her kan du finde et stort udvalg af aktivitetstæpper og legetæpper til babyer. Når dit barn er ca. 8-10 uger gammelt, begynder det at blive mere og mere opmærksom på sine omgivelser. Det er på dette tidspunkt, det er godt at give barnet et aktivitetstæppe at lege på. Når barnet ligger på et legetæppe, får det stimuleret sine sanser og udvikler sig dermed hurtigere.

Mine første ord bøger

Er du klar til en sjov og spændende måde at kickstarte dine børns sprogfærdigheder på? Hvis ja, så er køb af de populære "Mine første ord bøger" det perfekte valg for dig. Som forældre er det vores ansvar at sikre, at vores børn har adgang til det bedst mulige undervisningsmateriale fra en tidlig alder. I stedet for at stole på traditionelle børnebøger og fjernsynet, kan du give dine nysgerrige børn noget med et moderne twist, med illustrerede historiebøger fulde af farverige figurer og betydningsfulde ord, der udvider deres ordforråd, mens de stadig har det sjovt! Med disse fantastiske bøger i hånden vil dit barn lære nye ord hurtigere end nogensinde før. Så prøv Mine Første Ord bøgerne, og hør dit barn lære noget nyt hver eneste dag.

Denne side indeholder reklamelinks

Showing 1 – 24 of 39 results

Tilbud

Little Dutch - Aktivitetstæppe Flowers and Butterflies

Original price was: 899,00 kr..Current price is: 844,00 kr..
Tilbud

Hape Take-Along Aktivitetsboks - aktivitets legetøj - Legekammeraten.dk

Original price was: 249,95 kr..Current price is: 199,00 kr..
Tilbud

B Beez Aktivitetskube I Træ - aktivitets legetøj - Legekammeraten.dk

Original price was: 399,95 kr..Current price is: 349,00 kr..
Tilbud

Børnebog Min Første Billedbog Med Ord - Legekammeraten.dk

Original price was: 69,95 kr..Current price is: 35,00 kr..
Tilbud

Legemåtte/aktivitetsmåtte

Original price was: 349,95 kr..Current price is: 244,96 kr..