Julefilm Bingo

julefilm bingo

Julen er lige rundt om hjørnet, og det betyder utålmodige børn, der næsten ikke kan vente på den 24 December. Har du endnu ikke lagt en slagplan til at gøre ventetiden sjovere, vil vi gerne anbefale Julefilm bingo som et godt forslag til at aktivere utålmodige børn og resten af familien.

Julefilm bingo er et hyggeligt familie julespil i kan spille hele december eller i løbet af juleaftens dag. Og det bedste af det hele er, at i slet ikke behøver at forlade sofaen derhjemme.

Hvad går Julefilm Bingo ud på?

Julefilm bingo fungerer lidt på samme måde som almindelig bingo. Det gælder om at fylde en række vandret, en række lodret eller hele bingopladen. I bestemmer selv om i vil spille med alle disse muligheder for at vinde eller i kun ønsker at spille med en række vandret.

I bestemmer også selv hvilke præmier der skal være.

Hvordan spiller i?

For at spille julefilm bingo skal i bruge en spilleplade og 1-3 julefilm. Spillepladerne kan i printe længere nede på denne side, og julefilmene kan i helt sikkert finde i fjernsynet i hele December og på juleaftensdag.

  • Sæt jer godt til rette i sofaen og find jeres spilleplader frem.
  • Find nogle bingobrikker. Her kan i bruge mønter, slik eller en tusch hvis i kun skal spille et spil.
  • Start julefilmen

Det gælder nu om at finde de ting i julefilmen, der er vist på bingopladen. Hvis du f.eks ser en julemand i den julefilm i ser, må du krydse af/markere julemanden på din bingoplade.

Sådan fortsætter spillet, indtil der er fundet en vinder.

Print bingoplader.

Herunder finder du 10 forskellige julefilm bingoplader. Størrelse passer med et stykke A4 papir. Du kan også vælge at printe dem ud på A4 karton eller fotopapir, hvis du ønsker en flottere og mere holdbar bingoplade.

Tidligere artikelDet seje papirfly
Næste artikelHvem har knappen?