12 perlemønstre med prinsesser

perlemønstre med prinsesser

Er dit barn vild med perler og prinsesser som f.eks Ariel, Askepot, Elsa o.s.v? Så er du kommet til det rette sted. Vi har nemlig samlet 12 perlemønstre med prinsesser.

De fleste små piger elsker prinsesser. Der er noget eventyrligt ved ideen om at bo på et slot, have en fe gudmor og en masse magiske venner.

Hvis dit barn i øjeblikket er i prinsessefasen, hvor alt helst skal dreje sig om prinsesser, er disse perlemønstre med prinsesser helt sikkert en aktivitet, de vil elske at lave.

Perlemønster med prinsesser.

Askepot perlemønster.

Askepot er prinsessen, der engang var en meget ung pige, som mistede sin mor.

Hendes far giftede sig igen, og Askepot fik en ond stedmor og to onde stedsøskende, der hver dag tvang Askepot til at lave det mest usle arbejde der findes.

På et tidspunkt inviterer prinsen i landet til bal, fordi han gerne vil finde sig en hustru. Askepot får hjælp til at iklæde sig en smuk kjole og til at blive kørt til prinsens slot.

Til ballet bliver prinsen forelsket i hende, men da hun skal forlade ballet inden midnat, taber hun sin ene glassko i farten. Prinsen får fat på skoen og lader alle landets unge kvinder prøve skoen for at finde frem til Askepot igen.

Til sidst finder han Askepot, og de bliver gift og lever lykkeligt til deres dages ende.

Askepot Perlemønster er et af mange perlemønstre med prinsesser

Anna og Elsa Perlemønster.

Anne og Elsa er de to prinsesser, som er kendt fra de populære Frost film. Anna er et helt normalt menneske, mens Elsa har magiske is-kræfter.

Vidste du godt, at Frost filmene er løst baseret på HC. Andersens eventyr Snedronningen?

Anna fra Frost perlemønster
Elsa perlemønster

Ariel perlemønster.

Ariel er også en af HC. Andersens figurer og du kender hende garanteret godt fra filmen Den lille havfrue, der er et romantisk eventyr om en havfrue, der ønsker at blive menneske.

Det viser sig dog ret hurtigt, at det at blive menneske ikke er helt så nemt, da havheksen Ursula har skumle planer.

Perlemønster med den lille havfrue Ariel

Belle perlemønster.

Belle er den smukke prinsesse, du kender fra Disney filmen Skønheden og udyret, hvor Belles far bliver taget til fange af monsteret på slottet.

Belle tilbyder at bytte plads med sin far, og herefter starter en romantisk historie.

Belle er et af mange perlemønstre med prinsesser

Jasmin perlemønster

Jasmin er den arabiske prinsesse, du kender fra filmen Aladdin, hvor du også kommer på eventyr med det flyvende tæppe, aben Abu og den magiske ånd Genie, der bor i en lampe og kan opfylde ønsker.

Jasmin perlemønster

Mulan perlemønster

Mulan er den orientalske prinsesse, som drager i krig i stedet for sin far, selvom hun risikerer at sætte hele sin familie i vanære.

Det ender heldigvis godt, og Mulan redder til sidst kejseren med hjælp fra dragen Mushu, der er en af familiens skytsånder.

Mulan perlemønster

Pocahontas perlemønster

Du kender garanteret godt Pocahontas, som er indianer prinsesse i den kendte Disney film af samme navn.

Men vidste du godt at i virkeligheden var Pocahontas slet ikke var hendes rigtige navn? Det var kun et kælenavn der betød “drilsk barn”.

Hendes virkelige navn var Matoaka.

'Pocahontas er bare en af  mange perlemønstre med prinsesser du kan finde her.

Raspunzel perlemønster

Raspunzel er Disney prinsessen med det magiske og meget lange gyldne hår, der som barn blev bortført af en ond dame og spærret inde i et fjerntliggende tårn i 18 år.

Vidste du godt, at Raspunzel oprindeligt er baseret på et tysk eventyr af brødrene Grimm?

Rapunzel perlemønster

Snehvide Perlemønster

Snehvide er eventyret om prinsessen, som har en ond stedmor med et magisk spejl. Det er også i eventyret om Snehvide, du møder de 7 dværge: Brille, Gnavpot, Lystig, Prosit, Flovmand, Søvnig og Dumpe.

Snehvide er et af mange perlemønstre med prinsesser

Tiana perlemønster

Prinsesse Tiana er kendt fra Filmen Prinsessen og frøen.

Prinsessen og frøen handler om en prins, som er tryllet om til en frø af en ond voodoo troldmand. Frøen beder prinsesse Tiana om at bryde trolddommen ved at kysse ham, men kysset bryder ikke fortryllelsen. Til gengæld trylles Tiana også om til en frø.

Tiana perlemønster

Tornerose perlemønster

Tornerose er prinsessen, som på sin 16 års fødselsdag stikker sig på en fortryllet spinderok og falder i en dyb døds-søvn. Heldigvis kæmper prins Phillip sig igennem adskillige farer og forhindringer og når til sidst frem til Tornerose, hvor han vækker hende til live med et kærlighedskys.

Tornerose perlemønster
Tidligere artikelEr ræven hjemme?
Næste artikelKryds og Bolle online