Hvor længe er der til juleaften?

hvor længe er der til juleaften

Hvor lang tid er der til jul?

Kan du heller ikke vente til det bliver jul? Vi har gjort det super nemt for dig at holde styr på, hvornår det præcis er juleaften, med vores ur der tæller ned til jul. Så nu kan du bare hoppe ind forbi siden, hver gang du lige skal have en opdatering på, hvor længe der er til juleaften.

Nedtælling til juleaften

Herunder kan du se hvor længe der er til Jul i dage, timer og minutter.

Julen er for de fleste forbundet med masser af hygge og der er en masse ting man kan lave sammen med sine børn. Man kan blandt andet bage, lave julepynt eller pynte op. Måske I plejer at lave konfekt?

Julen er for børn en meget magisk tid på året, og de voksne vil gerne have at børnene opfatter det således. Det er derfor man har julemanden, julenisserne, julekalender og meget meget mere, som bringer børnene i fokus.

De ting de oplever i barndommen, tager de ofte med videre, til når de selv bliver forældre. Man kan næsten mærke stemningen når man sidder og tænker på julen. Mærke varmen fra lysene, og smage den varme gløgg.

Traditioner er noget de fleste har, og det er som regel gået i arv fra generation til generation. Det er sjovt at tænke på at en højtid kan være så forskellig fra familie til familie.

Vi håber I får en rigtig glædelig jul, og får lavet en masse hyggelige ting sammen med jeres børn og så selvfølgelig kan holde ventetiden ud.

Tidligere artikelPapirstrimmel blomster
Næste artikelMatematik & Maling