Top 10 temaer til børnefødselsdage

Populære temaer til børnefødselsdag

Børn elsker fødselsdage og begynder allerede at se frem til den næste i det øjeblik deres nuværende fødselsdag slutter. Det er derfor aldrig for tidligt at begynde at planlægge dit barns næste fødselsdagsfest.

Det er blevet mere og mere populært at vælge et tema til børnefødselsdagen. Netop derfor har vi samlet de 10 mest populære temaer til børnefødselsdage, for at hjælpe dig med at planlægge den næste fest.

Når du planlægger dit barns fødselsdagsfest, kan det være svært at vide nøjagtigt, hvilken slags fest de vil have. Hvis de er gamle nok, så ved man som regel, om det er Fortnite, Frozen, pirater eller andet, der hitter i barnets verden i øjeblikket.

Hvis det er muligt, så prøv at få barnets input til det næste fødselsdags tema. Hvis ikke, gør dit bedste for at vælge et tema som du ved, de vil elske.

De 10 mest populære temaer til børnefødselsdag.

Uanset om du planlægger dit barns 1 års eller 10 års fødselsdag, vil du gerne gøre denne dag helt speciel.

Men med uendelige temaer til børnefødselsdage at vælge imellem, kan det være svært at beslutte, hvilket tema man skal vælge. Her vil vi godt hjælpe dig lidt på vej ved at vise dig de 10 temaer, der er mest populære i øjeblikket.

Superhelte tema

Elsker dit barn superhelte, er det oplagt at invitere alle vennerne til en superhelte børnefødselsdag næste gang, der skal holdes fødselsdag.

Skab den perfekte superhelte stemning ved at omdanne stuen til et sandt helteunivers med superhelte som Spiderman, Hulk, Avengers eller andre.

Lav den sejeste superhelte kulisse med et udvalg af pynt, tallerkener, kostumer og andet superhelte udsmykning.

Spiderman ligger i toppen, når der bliver valgt tema til børnefødselsdagen, hvilket ikke er underligt, når man tænker på, hvor super sej han er.

Vælg din superhelt herunder.

Spiderman børnefødselsdag
Reklame link

batman temaer til børnefødselsdag
Reklame link

Avengers børnefødselsdag
Reklame link

Frost / Frozen Tema

Anna og Elsa fra Frost har fortryllet piger over hele Danmark med deres magi og eventyr.

Det er ikke kun filmen, der har vundet de små pigers hjerter. Sangene fra filmen er også blevet utroligt populære, og næsten alle pigebørn kan synge dem udenad.

Er dit barn super fan af Frost, er det oplagt at holde en børnefødselsdag med et Frozen tema.

Genskab selv Frost universet med alverdens muligheder med alt lige fra udsmykning, kopper, tallerkener og meget mere med Frost som tema.

Vælg en frost dekoration herunder

Frost børnefødselsdag
Reklame link

Frost servietter
Reklame link

frost hat
Reklame link

Star Wars Tema

Hvis Star Wars er toppen af poppen i dit barns univers lige nu, er der ikke noget at sige til det. Star Wars er fyldt med seje rumskib, jedi’er med lyssværd og meget mere fra fjerne galakser.

Så hop ombord på din x-wing og flyv ind i Star Wars verdenen til en spændende fest, der vil gøre selv Darth Vader jaloux.

Lav den sejeste Star Wars børnefødselsdag, hvor “kraften” er stærk, med et udvalg af tallerkener, kostumer og Star Wars udsmykning, og fest med stil i dine Jedi klæder eller din Stormtrooper uniform.

Vælg en Star Wars dekoration herunder

star wars paptallerkner
Reklame link

lyssværd
Reklame link
stormtrooper kostume
Reklame link

Dinosaur tema

Dinosaurerne var jordens konger i millioner af år, men er uddøde den dag i dag.

I dag kan du kun se disse majestætiske dyr i film som Jurassic Park – Og heldigvis for det. Hvis de stadig fandtes nu om dage, var vi mennesker nok en del længere nede i fødekæden, end vi er nu.

Næsten hvert barn har en periode i sit liv, hvor dinosaurer er det bedste der findes at lege med.

Løber dit barn rundt i huset og brøler som en T-Rex, og taler han om triceratops eller velociraptorer hele tiden? Så er det helt sikkert et dinosaur tema, du skal vælge til hans næste fødselsdag.

Vælg en dinosaur dekoration herunder

dinosaur pap tallerken
Reklame link
oppustelig dinosaur
Reklame link

dinosaur balloner
Reklame link

Pirat Tema

Ohøj landkrabber! Findes der noget sjovere end en børnefødselsdag med et pirat tema?

Børn elsker pirater og sørøvere så, hvad kunne være sjovere end en fødselsdagsfest med sørøverflag, skattejagt og en ægte klap for øjet.

Piratfester har altid været er en af de mest populære temaer til børnefødselsdagen. Der findes uendelige muligheder for at finde inspiration, pynt og aktiviteter til sørøverfester på internettet, så det burde være en smal sag, at gennemføre en børnefødselsdag, som alle børnene vil tale om mange år efter.

Vælg en pirat dekoration herunder

pirat paptallerken
Reklame link
pirat balloner
Reklame link
sørøverflag
Reklame link

Prinsesse tema

Har man en pige, slipper man nok ikke uden om en fødselsdag, med prinsesse tema på et eller andet tidspunkt i barnets liv.

Piger elsker prinsesser og hele den eventyrlige verden, der hører med til et prinsesse liv. Og der har tegnefilmsproducenter som Disney helt sikkert haft en finger med i spillet.

Børnene er vokset op med prinsesser som Askepot, Snehvide, Belle, Rapunzel og Tornerose, så der er ikke noget at sige til, at de er fortryllet af balkjoler, slotte, blinkende tiaraer og hvad der ellers hører med til denne verden.

Vælg en prinsesse dekoration herunder

prinsesse pap tallerken
Reklame link

prinsesse balloner
Reklame link

Prinsesse krone
Reklame link

Fortnite tema

Fortnite har taget verdenen med storm de seneste par år. Og har du et barn, som går meget op i computerspil, er det helt sikkert ikke første gang, du hører om dette spil.

Har du et barn, der bruger halvdelen af dagen på at spille Fortnite og den anden halvdel på at se andre spille, er det oplagt at vælge et Fortnite tema til barnets næste fødselsdag.

Vælg en Fortnite dekoration herunder

Fortnite paptallerken
Reklame link
Fortnite krus
Reklame link
Fortnite Servietter
Reklame link

Enhjørning tema

Er dit barn også fuldstændig forelsket i enhjørninge, er det oplagt at invitere til en børnefødselsdag, hvor gæsterne kommer med på en magisk rejse til et farverigt univers fyldt med enhjørninge, magi og regnbuer.

Der findes mange forskellige enhjørning temaer derude, så vær opmærksom på, om det er My Little Pony eller andre enhjørninger, dit barn har kastet sin kærlighed på.

Vælg en enhjørning dekoration herunder

my little pony paptallerken
Reklame link

Enhjørning servietter
Reklame link

enhjørning ballon
Reklame link

Fodbold tema

Fodbold er et yderst populært tema til børnefødselsdagen og har været det i mange år.

Har du en dreng eller en pige der elsker fodbold, er et fodboldtema en oplagt ide til hans eller hendes næste fødselsdagsfest.

Og netop fordi fodbold er så populært et tema, findes der masser af ideer til dekorationer, mad og drikke samt aktiviteter til en fest, der helt sikkert vil score toppoint blandt de inviterede gæster.

Vælg en fodbold dekoration herunder

fodbold paptallerken
Reklame link
Fodbold servietter. Kan bruges til en af mange temaer til børnefødselsdag
Reklame link
Fodbold balloner
Reklame link

Gurli Gris tema

Gurli Gris er et yderst populært tema til børnefødselsdagen blandt de helt små børn.

Har du også et lille barn, hvor kærligheden er stor til Gurli Gris og hendes skønne familie, er det oplagt at holde den næste fødselsdag med et Gurli Gris tema.

Uanset om det er familien eller børnehaven, der kommer på besøg, kan du bringe et smil frem på alle deltagernes læber, ved at lade den søde gris og hendes familie være temaet til børnefødselsdagen.

Vælg en Gurli Gris dekoration herunder

gurli gris paptallerken
Reklame link
Gurli Gris krus
Reklame link
gurli gris hat
Reklame link

Dette var vores samling af de bedste temaer til børnefødselsdage. Vi håber du fandt netop det perfekte tema til din fødselsdagsfest.

Vi holder hele tiden øje med tendensen i forhold til populære temaer og vil løbende opdatere denne side.

Tidligere artikelDet hemmelige hotel
Næste artikelSnehjulet – Ræv og gæs fangeleg