Domino regnestykker – Multiplikation

Domino regnestykker Multiplikation

Gør matematik sjovere

Har du børn eller elever, som er gået lidt død i at lære at regne? Så kan denne opgave med domino regnestykker helt sikkert bruges til gøre matematik en del sjovere end det plejer at være.

Her kombineres læring med leg og det er noget de fleste børn synes om. Så uanset om du er forælder eller lærer, kan du bruge denne opgave til at give børnene en lidt anderledes tilgang til regnestykker – Matematik behøver nemlig slet ikke at være kedeligt.

Ved at lave disse domino regnestykker, får børnene mulighed for at træne deres tabeller, så de bliver endnu bedre til at gange. De får samtidigt også brugt deres logiske sans og får mulighed for at klippe klistre og farvelægge en smule. 

Hvad går opgaven ud på?

Til venstre på papiret står der tal fra 4 til 24. Hvert tal har en farvekode. Det er nu din opgave at løse regnestykkerne på opgaven og male de sorte brikker med den rigtige farvekode, der passer med resultatet af regnestykket på den hvide brik ved siden af.

Når du er færdig med at male alle de sorte brikker, skal alle de sorte brikker i bunden klippes ud og limes på de hvide brikker, så alle dominobrikker passer sammen i farver.

Hvad skal du bruge:

  • Vores opgave. Den kan printes længere nede på denne side.
  • Farveblyanter eller tuscher i forskellige farver
  • En saks
  • En limstift.

Hent og print Domino regnestykker

Herunder kan du hente og printe vores opgave.

Det er tilladt at bruge opgaven til personligt brug eller til dine elever. Det er ikke tilladt kopiere opgaven til din egen hjemmeside eller fjerne vores logo.

Tidligere artikelHoppende origami papir frø
Næste artikelAbc Alfabet Sangen