Skydeskiver til skydetræning

skydeskiver

Er din dreng kommet i den alder, hvor våben er begyndt at vække hans interesse, og iPaden er blevet byttet ud med flitsbuer og alverdens plastikpistoler, så skal du vide at det er meget normalt.

Legetøjsvåben er ikke noget nyt, og det er spørgsmålet om, hvorvidt de er sunde for børn at lege med heller ikke. Som forælder behøver du ikke købe dem, hvis de gør dig utryg, men ifølge eksperter bør du sandsynligvis heller ikke forbyde dem.

Fasen hvor dit barn er tiltrukket af lege som politi og røvere, cowboys og indianere er en del af opvæksten, som hjælper med at opbygge hans indre moralske kompas. Og hvis du nægter at købe ham et våben, så laver han bare sit eget af en gren eller andet.

Er du modstander af at dit barn skal lege med legetøjsvåben, kan vi trøste dig med at det er en kort fase i dit barns liv. Og i stedet for at lade dit barn udforske denne fase selv kan du hjælpe ham igennem den på en sikker og forsvarlig måde.

En ting er de harmløse vandpistoler og andre plastik pistoler der ikke kan skyde, men når det kommer til luftpistoler, softguns, flitsbuer og andet, der skyder med objekter, der kan skade, er det bedre at opsætte nogle regler og lære dit barn at håndtere disse våben på en sikker måde.

En måde at gøre disse våben mere sikre på er at give dit barn nogle skydeskiver at skyde efter. Har dit barn ikke et mål at sigte efter, risikerer du at det både går ud over ting i hjemmet og havens insekter og andet dyreliv.

Hent og print Skydeskiver

Herunder finder du 2 forskellige slags skydeskiver. De kan begge hentes og printes i A4 og A3 størrelse.

Tidligere artikelSolen er så rød mor
Næste artikelKlip og Lim en julemand