Tegn et hjem.

Med DRC Dansk Flygtningehjælps ’Tegn et hjem’-kampagne har familier mulighed for at slippe kreativiteten løs og tegne deres helt egne versioner af et hjem til gavn for børn og familier på flugt verden over. Det er kun fantasien, der sætter grænser og man kan også bygge et hjem i træ, pap, perler, Minecraft eller noget helt femte.

Det er ganske enkelt at være med!

Billeder af de færdige værker uploades til hjemmesiden tegnethjem.dk. Herefter kan tegningerne deles med venner, familie og bekendte via sociale medier, så de også får mulighed for at støtte den gode sag, og – vigtigst af alt – så de tegnede hjem i sidste ende kan blive til ægte hjem for familier på flugt.

Ikke nok med at samle penge ind til nye hjem for børn og familier på flugt, så deltager alle, der indsender tegninger til tegnethjem.dk, i konkurrencen om at få udstillet deres tegning på et rigtigt museum, nemlig FLUGT – Refugee Museum of Denmark.

I dommerpanelet sidder fire velkendte ansigter: YouTuber Morten Münster, børnevært og forfatter Katrine Bille, familievejleder Lola Jensen og radio- og tv-vært Abdel Aziz Mahmoud.

Hver især vil de udvælge deres favoritværker.

Tegn et hjem-udstillingen har fernisering d. 25. november.

Læs mere og deltag i konkurrencen ved at klikke på billedet herunder.

Tidligere artikelTag på svampejagt med hele familien
Næste artikelYoyo tricks – Lær fede yo yo tricks.